English

Новини МИ ПРАЦЮЄМО ЗАРАДИ ЗАХИСТУ ЗАКОННИХ ПРАВ НАШИХ КЛІЄНТІВ

Методичне забезпечення працівників правоохоронних органів

ВИЯВЛЕННЯ ТА ДОКУМЕНТУВАННЯ ПОРУШЕНЬ АВТОРСЬКИХ ПРАВ НА КОМП’ЮТЕРНІ ПРОГРАМИ ADOBE SYSTEMS INC.

 

Методичні рекомендації розроблено спільно з Департаментом Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, вони містять усю необхідну інформацію про комп'ютерні програми Adobe Systems Inc. та зразки процесуальних документів, необхідних при документуванні правопорушень, пов'язаних із комп'ютерним піратством, включаючи направлення на перевірку суб’єкта господарської діяльності, протокол огляду місця події, подання про отримання дозволу на вилучення продукції, постанову суду про надання дозволу на вилучення продукції (документів), протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 51-2 КУпАП, висновок спеціаліста щодо дослідження комп’ютерної техніки та програмного забезпечення тощо.

Цю брошуру роздруковано тиражем у 1000 екземплярів і направлено до працівників правоохоронних органів усіх регіонів держави, відповідальних за напрямок роботи із захисту прав інтелектуальної власності.

Завантажити.

ЗАХИСТ АВТОРСЬКИХ ПРАВ НА КОМП’ЮТЕРНІ ПРОГРАМИ GRAPHISOFT

Брошура містить інформацію щодо програмних продуктів Graphisoft R&D, способів ліцензування та відрізнення ліцензійних версій від піратських.

Брошуру узгоджено з Департаментом Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України й направлено для використання в роботі до структурних підрозділів цієї служби в усіх регіонах держави.

 

Завантажити.